Last ner Produktark & Manualer
ROV
Distanse Demo
Oceanbotics SRV-8 ROV
GT1 ROV
Sitt hos deg, fly hos oss!
BUVI Scandinavia har nå en fjernløsning som gjør demonstrasjonen like reell som om vi står ved siden av hverandre, også når vi til og med er i forskjellige land.
Oceanbotics SRV-8 . Fremtidens ROV
Oceanbotics SRV-8 er først og fremst utviklet for å være brukervennlig, fleksibel og håndterbar. Siden det er funksjoner som letter alle typer undervannsoppdrag, kan du velge flere måter å utføre din ROV med den nye teknologien.
GT1 mini ROV
GT1 en mini ROV med dykkedybde ned til 150m og 4k HD kamera. BUVI lanserer for det skandinaviske markedet en ny ROV tilpasset de enkle inspeksjonene.
Sonarer
BluePrint Oculus M-serien
BlueView Sonar
Tritech Gemini
StarFish Slepesonar 990F
StarFish Slepesonar 452F
StarFish Slepesonar 450F
Tritech Micron DST Sonar
Oculus M-serien multibeam sonar
er en ny generasjon ekkolodd, designet for å brukes i en lang rekke undervannsapplikasjoner. Deres fleksible størrelse gjør dem ideelle for montering på alle typer ROV.
Teledyne BlueView V Series
Teledyne BlueView Imaging Sonar er designet for ROV. V-serien har de samme egenskapene som forgjengeren P900 Series ekkolodd, men er 30% mindre, noe som gjør hele skipet enklere og enklere å navigere.
Tritech Gemini 720is
Gemini 720is kan enkelt tilpasses en rekke ROV-, AUV- og andre undervannsplattformer. Systemet styres via Ethernet- eller VDSL-kommunikasjon. Takket være den kompakte størrelsen kan systemet også monteres på en håndkontrollstang over overflaten.
StarFish Slepesonar 990F
Basert på StarFish 450F, er StarFisch 990F sideskanning den ultimate sideskanningsonar som gir sonarbilder med høy oppløsning for best mulig gjengivelse av bilder og mål.
StarFish Slepesonar 452F
StarFish 452F Side Scan er en videreutvikling av StarFish 450F som gir bedre og mer høyoppløselig sonarbilder enn StarFish 450F.
StarFish Slepesonar 450F
450F er den originale StarFish sideskanningen som fortsetter å være en kraftig og rimelig nybegynnerssonar designet fra 1 m dyp.
Tritech Micron DST Sonar
(tidligere kjent som SeaSprite) er den minste digitale CHIRP-sonar i verden og er ideell for bruk på din ROV eller lignende.
Chirp (eller komprimert høy intensitet radar puls) teknikker har blitt brukt i flere år over vannet i flere forskjellige
Posisjonering
BluePrint Seatrac
ROV Cleaner system
Tritech MicronNav
Blue Print Seatrac er et innovativt USBL-posisjonssystem
beregnet på mindre ROV-er som VideoRay. Den er først og fremst designet for å brukes sammen med Blueprint Oculus ekkolodd og andre BluePrint-produkter.
High pressure washer under water
UW-Tech High Pressure Wash is a system that can be adapted to any ROV system. An incredibly simple tool that you attach to your ROV with a grip.
MicroNav posisjoneringssystem
er et innovativt USBL-posisjoneringssystem designet for mindre ROV-er som. Den er primært designet for bruk med Tritech Micron sonar og andre Tritech Micron-produkter.
Annen undervannsteknologi
Sonobot
Pro Pole Sonar
SubDiveCam
Sonobot, et autonomt overflatefartøy.
som lett kan brukes til undervannsmålinger som dybdemåling og bunnskanning.
Pro Pole Sonar er et nytt produkt
opprettet for å lokalisere og redde raskt. Sonar er montert på en teleskopisk stolpe med en tilhørende sonarcomputer hvor du øyeblikkelig via sonarbildet søker raskt og effektivt over store områder. Perfekt å bruke for eksempel. ved kai, stillestående båt, trange rom, sprekker, elver m.m.
SubDiveCam
er et helt nytt kamera som kan brukes som tilbehør til din ROV. Kameraet er støtsikkert og kan ta bilder i 4K (HD) opptil 3 timer ned til 250 meter, er det optimale tilbehøret for de som har en eldre ROV og vil presentere filmer av høyere kvalitet.
Manualer
BluePrint Seatrac
BluePrint Occulus
Sonobot
BluePrint Seatrac Manual
Här kan du ladda hem manualen för Seatrac
BluePrint Occulus Manual
Här kan du ladda hem manual till Occulus sonarer
Sonobot
Ladda hem manual för sonobot
Andre
Salgs- og leveringsbetingelser
Distanse Demo
Sitt hos deg, fly hos oss!
BUVI Scandinavia har nå en fjernløsning som gjør demonstrasjonen like reell som om vi står ved siden av hverandre, også når vi til og med er i forskjellige land.