Nyheter Norge

Veseth AS velger Oceanbotics SRV-8 ROV

Geolog Camilla Hermansen, Veseth AS:
- Vi valgte SRV-8 fordi den er svært manøvrerbar, har kraftige thrustere, godt kamera og multifunksjonell software hvor posisjon og sonarbilde er integrert. I tillegg ville vi ha et ROV system som er portabelt og lett å bruke.


Geolog Camilla Hermansen svarer :

BUVI - Vad använder ni er Oceanbotics ROV till i huvudsak i er verksamhet?
- Camilla, Veseth. Vi utfører mye inspeksjonsarbeid av kaier og rørtrasèer. I tillegg har vi pågående større miljøprosjekter i Norge og Sverige i havnebasseng hvor forurensede masser fjernes og nye masser legges på bunn. Her brukes ROV til å dokumentere lagtykkelse som supplement til multistråledata, og til å inspisere sjøledninger.

BUVI - Vad gjorde att ni valde att köpa Oceanbotics SRV-8 ROV?
- Camilla, Veseth - Vi valgte SRV-8 fordi den er svært manøvrerbar, har kraftige thrustere, godt kamera og multifunksjonell software hvor posisjon og sonarbilde er integrert. I tillegg ville vi ha et ROV system som er portabelt og lett å bruke.

BUVI - Hur upplever ni Oceanbotics ROV? Köregenskap och möjligheter?
- Camilla, Veseth. Vi er veldig fornøyd med ROVen. Den er enkel å kjøre og har mange avanserte funksjoner som andre ROVer i samme størrelse ikke har. Den kan kjøres i alle retninger og kameraet har høy oppløsning. Softwaren er veldig funksjonell; man kan sette waypoints på objekter man finner på sjøbunnen og ta mål av disse. Ved opptak av video vises svært mye informasjon som man ellers ville måtte bruke flere ulike software for å se. I tillegg går både ROV og kontroller på batteri slik at man ikke behøver ekstern strømkilde ved mindre oppdrag.

BUVI - Har du något att säga om BUVI Scandinavia som samarbetspart?
- Camilla, Veseth. BUVI er svært gode på service. De er alltid behjelpelig både med support, låneutstyr og står på for at vi som kunde aldri mangler noe.

BUVI ønsker Veseth AS velkommen og vi vil være sammen med deg med utdanning, "know how" og support.


Veseth AS Survey & Inspection er et geomatikkselskap som holder til i Bergen i Norge.

Geolog Camilla Hermansen forteller - Vi er 10 ansatte med bred kompetanse innen geomatikk, geologi, sjømåling, bygg og anlegg. Vi benytter laserskanner, totalstasjon, GPS, drone, ROV og multistråleekkolodd til å lage sømløse 3D-modeller av land og sjø med millimeterpresisjon.

Vi setter høye krav til kvalitet på det vi leverer til våre kunder, og derfor er det viktig for oss å ha det beste utstyret som er tilgjengelig på markedet.

Oceanbotics SRV-8 Mulighetenes ROV!

Ny ROV-teknologi og fiberkabel gjør det mulig

å utføre oppdrag på opptil 5000 meters avstand.

Foto: Veseth AS - Tunnel inspektion with Oceanbotics ROV and Blueprint Sonar
Med den siste nye teknologien i ROV blir til og med de lange jobbene mulig med en intuitiv, håndterbar ROV som beveger seg på en helt ny måte. Det gir deg fleksibilitet i hvordan du velger å utføre oppdraget! Tenk å kunne gjøre jobbene uten å måtte flytte arbeidsplattformen! For ikke å snakke om muligheten for å nå kunne gjennomføre lange tunnelinspeksjoner på en enkel og sikker måte!


Grensen er nå åpen for oss med selskaper i Norge!Velg om du vil at vi skal komme til deg på en demo eller om du vil ha en distansedemo.


Kontakt BUVI Scandinavia: salg@buvi.no

Oceanbotics SRV-8 er en robust, allsidig ROV som du kan feste mange tilbehør til og har intuitiv programvare i kontrollboksen.  495 000 kr + mva

Nyhetsbrev